Bossa “Fan del postureig”

12,00

Bossa de cotó 100%. Mida: 37×43 cm 140 grams Producte biològic i orgànic totalment biodegradable i sostenible. Es recomana rentar en sec si no vols que et quedi un bunyol.

SKU: B01 Categoria:

Descripció

Bossa “Fan del postureig”

Bossa fan del postureig Bossa de cotó 100%. Mida: 37×43 cm 140 grams Producte biològic i orgànic totalment biodegradable i sostenible. Es recomana rentar en sec si no vols que et quedi un bunyol.

Ideal per anar a passejar, a comprar i no passar desapercebut.

No oblidis fer un cop d’ull a les nostres samarretes. Pots estar al dia de totes les novetats al nostre instagram i qui sap, potser algun dia estàs de sort i te n’emportes un de gratis si guanyes algun dels nostres sortejos.

Tots som fans del postureig i qui digui que no menteix!

Si, ja sé que esteu pensant que vosaltres sou l’excepció i que no us agrada que us facin fotos, jo m’atreviria a dir que no és que no us agradi, sinó que en una foto veieu tots els vostres complexes en una sola imatge, però des d’aquí us dic tot utilitzant una frase del Joan Turu: “l’única talla que realment importa és la del cor”. Perquè sí amics meus tots, no importa gens la talla de pantalons, la del jersei o la dels sostens.  El que realment importa és el bé que feu als altres, l’amor que poseu a la vida i la passió amb que feu les coses. Però aquest ara no és el tema que ens ocupa.

Jo he vingut a parlar del postureig i de com ens agraden les fotos on fem veure que no ens adonem que ens la fan. La selfie, o millor dit, els milions de selfies de torn fins que quedem estupendus  davant d’un monument, les fotos que ens fan quan de veritat no sabem que ens les fan, les selfies tot fent el pallasso o els milions de fotos que fem a les nostres mascotes o fills. Els nostres mòbils estan plens de fotos de persones pel que són, pel que ens importen o pel que ens aporten.

Practiqueu el postureig responsable!

Tots som fans del postureig, però jo us dic: sigueu fans del postureig real, del postureig dels somriures de veritat, dels moments bonics. El postureig que no va de talles de pantalons ni de canons de bellesa, el postureig de la vida real on tot és de veritat. Deixem la ciència ficció per les pel·lícules i mostrem la realitat tal i com és, si us plau. Aquest món necessita postureig de veritat, postureig amb corbes i amb rectes, amb riures i plors, amb roses, blaus i tots els colors de l’arc de Sant Martí, però també necessita grisos perquè a vegades la vida també és gris.

Necessitem un postureig que tregui a la llum les injustícies i lluiti per un món millor, un postureig que ens serveixi de referent per crear un món més just i on hi capiguem totes i tots.

Un postureig que mostri al món amor, respecte, tolerància, senzillesa, passió, superació, inclusió…

Ja per acabar us dic: practiqueu el postureig responsable!

Jo soc fan d’aquest postureig i tu?

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bossa “Fan del postureig””

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot