Bon dia normal

Sé que em trobàveu a faltar, avui us he vingut a parlar dels dies en general, normalitzem si us plau reconèixer que un bon dia no cal que sigui extraordinari, un bon dia pot ser normal.

A la vida decidim si el dia és bo o dolent en funció d’allò que ens passi: que la iaia ha caigut i s’ha trencat el fèmur, un mal dia. Que t’han ascendit a la feina, un bon dia. I la resta de dies de l’any? Ja us ho dic jo: son dies normals!

Són dies normals!

Dies en que no passa res dolent, ni res de bo, dies que senzillament passen, perquè la vida amics meus està fet de dies bons, dies dolents, però sobretot de dies normals.

Llanço una espasa a favor d’aquests dies, perquè aquests són els que acaben marcant la diferència, perquè la iaia no cau cada dia i a la feina no t’ascendeixen tot sovint. 

En canvi de dies normals si que en tens un munt: són aquells on el teu fill se’t pixa a la cara mentre li canvies el bolquer, aquells on se’t colen a la cua del súper, on la gent condueix com si s’acabés el món i a tu et va de perles per cagar-te en algú sense ofendre. També són aquells que dines bròquil i sopes peix, aquells en que t’adones que ja no fa tan fred, o aquells en que ja fa uns quants dies que ets de viatge i ja et sents la ciutat escollida una mica més teva.

Són els dies oblidem primer.

Els dies normals són aquells que oblidem primer, però els que més feliços ens fan perquè si els dies normals surten bé, a final d’any direm que ha estat un bon any.

Així que bon dia normal i mala llet per tothom.

Què és per tu un dia normal?

No oblidis donar un cop d’ull a la resta d’entrades al blog.

Per estar al dia de tot el que passa, segueix-nos a instagram

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot