Els matins són una puta merda!

Avui he tornat per parlar-vos de més problemes reals de la gent.

Estem aquí per parlar dels matins.

Aquell moment que la televisió et ven com a idíl·lic: despertar-se al costat de la teva parella, un esmorzar al llit abans que es despertin els teus fills, unes torrades i tot la família feliç al voltant de la taula.

Doncs no! Al món hi ha gent (molta) que odia els matins, que l’últim que vol és un esmorzar al llit. El 90% de la gent al matí el que vol és dormir 3 hores més, i no perquè estigui trist o no li agradi la seva vida, senzillament perquè te son.

La gent, amics meus tots, es lleva de mal humor i vol esmorzar en silenci mirant l’infinit, mentre es caga en el simple fet de que ha hagut de sortir del llit, perquè els matins son una puta merda i no agraden a ningú.

Desconfieu del veí aquell que somriu pel carrer tot passejant el gos, ell s’ha llevat 3 hores abans que tu i per això és feliç, perquè ja ha superat la primera fase del dia que és la d’assimilar que has de sortir del llit, que tens obligacions i que ets un adult responsable.

A tots aquells que us lleveu més d’hora i que el primer que feu quan la vostra parella, fill, filla, veí, gos, gat o cabreta es lleva és bombardejar-lo a preguntes: CALLEU, COLLONS!

No sigueu tan inconscients de jugar-vos la vida per unes preguntes que pots fer quan aquesta persona et vingui i et desitgi bon dia, perquè per si no ho sabíeu els dies no comencen quan surts del llit, els dies comencen quan ets capaç de desitjar bon dia a les persones que s’han llevat abans que tu.

Així que, si us plau, una mica de respecte que els matins són una cosa molt sèria.

Bon dia i mala llet per tothom.

Què és el que més odies al matí?

Si vols estar al dia de tot el que passa segueix-nos a instagram

Si vols seguir llegint articles fes un cop d’ull al nostre blog.

I si vols que deixi d’escriure compra’m alguna cosa a la botiga i m’entretindré fent el paquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot