Bromes originals siusplau!

Avui és dia de bromes, però jo estic molt seriosa.

Des de fa uns anys les bromes es repeteixen sempre: que si estic embarassada i a sobre de bessons, que si em caso, que si marxo a viure a l’estranger.

Som una entitat o un grup de música i ens han proposat fer quelcom a Hollywood o fer una peli o ens han donat un premi…

Siusplau modernitzeu les bromes que ja aniria sent hora!

No sóc molt fan d’aquest dia. Però si voleu celebrar-lo i aquestes coses almenys sigueu originals, dediqueu temps a pensar què fareu, què direu, treballeu una mica el tema, que quan feu la broma la gent digui: que cabron/a aquest/a ens l’ha ben colat!

Bromes dignes!

Feu bromes dignes de sortir la tele, bromes que marquin, bromes que creïn tendència. Això si, no feu mal a ningú,i si veieu que se us escapa de les mans, deixeu-ho córrer. No fos que cas que algú prengués mal o us quedéssiu sense família o amics per dropos.

En el món de les bromes encara no està tot inventat, així que tranquils que no hauria de ser gaire difícil inventar quelcom nou.

Hi ha límits.

Entenc que hi ha clàssics i nostàlgics que els agrada fer sempre el mateix, però siusplau no enganxeu coses a l’esquena de la gent, ni enganxeu monedes al terra, perquè algú intenti agafar-les i així riures d’ell/a, penseu que la gent té autoestima i alguns una mica escassa que lúltim que necessiten és que us rigueu d’ells. Si voleu fer bromes rieu-vos de vosaltres mateixos, però no dels altres, que no hi ha res més trist que fer-ho passar malament a algú només perquè tu puguis riure.

Amics i amigues meus tots i totes, bromes si, originals també, però riure’s d’algú mai!

Salut i malallet.cat

Si voleu llegir més entrades doneu-un cop d’ull al blog.

Si voleu estar al dia de què passa cada dia segueix-nos a instagram

Si voleu que calli compreu-me alguna cosa a la botiga i així em distrec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot