Aquells que aneu al gimnàs del costat de casa: Què us passa?

AVÍS: Aquest escrit conté barberismes!

A veure, sabia, que la gent de ciutat, tenia tendència a fer coses un xic estranyes. També és cert que em pensava que tenien un límit. Però observant els meus veïns, he descobert, que hi ha un seguit de gent que es passa un munt d’hores al gimnàs que tenen al costat de casa, però que per anar-hi agafen el cotxe. Ara em direu: l’agafo perquè després vaig a treballar, o per anar a comprar, o a mi és que em queda lluny… puc comprar certes situacions (també us dic que poques) , però si vols anar al gimnàs, ves-hi caminant vagu! Que molta maquineta i molt postureo però després vas amb cotxe a tot arreu! Si la meitat de vegades tardes més en aparcar que en anar caminant!

Feu el que us doni la gana, només faltaria

Podeu fer totes les coses absurdes que vulgueu, només faltaria. Això si després no digueu que sou super fans de fer esport i que us xifla el gimnàs, que aquest ritme tindreu molt múscul però no us recordareu de com es camina.

Una petita recomanació: Si de tan en tan passegeu per el vostre barri, veureu que hi ha coses prou interessants: veureu botigues noves i botigues de tota la vida, us trobareu amb els veïns, que estaran contens de saber que seguiu vius ( a no ser que sigueu uns capullos, llavors potser ja no cal que sortiu a passejar), descobrireu edificis que no havíeu vist mai i no sé us tocarà l’aire i potser si us entra aire al pulmons (encara que la seva qualitat sigui bastant dubtosa) veureu que agafar el cotxe per recórrer 200 metres és la cosa més absurda que podeu fer a la vida i perquè negar-ho és de vagu rematat!

I com diu la publicació d’avui: Els que agafeu el cotxe per anar al gimnàs del costat de casa què us passa?

Bones festes, salut i malallet.cat

Ja posats si voleu venir a fer una visita a la meva botiga em podeu comprar alguna cosa. I si voleu conceptes més curts, sense reflexió alguna em podeu seguir a instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot